Barska miza

Mize in klopi
od 79 € Cena s DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja

Garancija 2 leti

Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.

Plastična zložljiva miza z okroglim pultom 80cm / 60cm je izdelana iz zelo močne HDPE plastike, ki ne porumeni. Prednost te zložljive barske mize je, da se raztegne v nekaj sekundah, velika moč in stabilnost. 

Naše zložljive barske mize so idealne za ustvarjanje postaje za natakarje in natakarice, lahko pa jih uporabite tudi za prigrizke in predjedi ali za razstavljanje že pripravljenih koktajlov ali pijač. Po prireditvah lahko mize ekonomično zložimo, da ne zavzamejo preveč prostora. Izstopajo z veliko nosilnostjo. Če potrebujete malo dodatne površine, je ta visoka zložljiva miza odlična izbira. Je priročna izbira, ko morate pogrniti mize za posebne dogodke, žar na terasi ali če strežete osvežitev ob bazenu. Barske mize vsakemu dogodku dodajo eleganco in pustijo eleganten vtis.


Kot smo že omenili, hitro razstavljanje in varčno shranjevanje nista edini prednosti te mize. Posebna površinska obdelava mize zagotavlja enostavno čiščenje. Trdna HDPE plastika, ki tvori mizno ploščo, ima neprecenljive lastnosti. Za čiščenje zadošča uporaba običajnih čistilnih sredstev, ki jih najdete tudi doma. Miza je namenjena uporabi v banketnih dvoranah, kongresnih centrih in na sejmih.

Kot že vemo, zložljiva bystro miza ne more manjkati na nobenem formalnem ali neformalnem dogodku. Prostoru bo dala visoko raven. Njegova uporaba je vsestranska tudi pozimi. Lastnosti mize ne bodo poškodovale niti temperature pod ničlo. Mize so zelo priljubljene tudi na božičnih sejmih, kjer lahko obiskovalci uživajo v tradicionalni kuhinji. Služi kot prostor za uživanje hrane in pijače, pa tudi za postrežbo toastov. Eleganten videz mize se prilega vsakemu konceptu.


Ocene strank

48 ocena, 4.9/5

Parametri

  • Plastične mize s ploščo iz odpornega UV-stabiliziranega polietilena (HDPE), ki ne spreminja svojih lastnosti.
  • Noge so jeklene in se zložijo.
  • Mere: premer 80 cm / 60 cm, višina 110 cm.
  • Barsko mizo je enostavno sestaviti ali razstaviti v nekaj sekundah brez orodja ali navodil.
  • Po montaži lahko bistro mize zložite eno na drugo in ne zavzamejo skoraj nič prostora