Gazebo s tiskom 2x3m

Super aluminij paviljon
497 € Vključno z DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh. Velja od ponedeljka do petka.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Ekspresni šotor za tisk velikosti 2x3m je zaradi dimenzij idealen za vsak trg. Vaši izdelki pod tem šotorom se bodo dobesedno prodajali sami. Poliestrska tkanina, iz katere je izdelana ponjava, je odporna na UV sevanje in je 100% nepremočljiva. Barva je dolgo obstojna zaradi dejstva, da so materiali odporni na UV sevanje.

   

  Vodoodpornost in trdnost platna je najpomembnejša lastnost vsakega mobilnega promo šotora. Vreme je pogosto nepredvidljivo in v nekaj sekundah se lahko vaša predstavitev pod promocijskim šotorom uniči. Če želite biti bolj opazni med drugimi prodajalci, uredite svojo stojnico po svojih željah. Nudimo profesionalne storitve na področju grafike. Stojala z vašimi grafikami vam natisnemo. Tisk je lahko končan v nekaj dneh, če je narejen z likalno tehniko. 

    

   Šotore ponujamo v 7 osnovnih barvah. Če vam barva šotora ne ustreza, vam šotor izdelamo s sublimacijskim tiskom v želeni barvi. Konstrukcija šotora je v nevtralni sivi barvi, kar pomeni, da bodo ponjave primerne v katerikoli barvi. Izdelujemo reprezentativne šotore, ki bodo vašo blagovno znamko ob predstavitvi dvignili v nebesa.

     

    Skupni čas za postavitev šotora je nekaj sekund. S promocijskim šotorom boste v hipu ustvarili popolnoma zaščiten prostor. Podrobne komponente olajšajo postavitev samega šotora. Tako preprosto je kot odpiranje dežnika. Pomislili smo na prihranek časa, ki je zelo potreben pred predstavitvijo oz. Nihče ne želi izgubljati časa, vsi želimo vse opraviti hitro, da se lahko osredotočimo na prodajni dogodek.

      

     Zaradi nizke teže, ki jo boste cenili med transportom, je šotor enostavno prenašati kamor koli ga potrebujete. Močna aluminijasta konstrukcija zdrži moč vetra do 50 km/h. V primeru večjih sunkov vetra priporočamo, da stene šotora podrete in višino šotora znižate na najnižjo raven. Šotor lahko uporabljate tako v zaprtih prostorih kot na prostem kadar koli v letu. 


     Ocene strank

     41 ocena, 4.7/5

     Parametri

     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov (brez potiska).
     • Streha in stene so 100% vodotesne.
     • Regulacija stropa: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Dimenzije zloženega šotora 155x35x25cm.
     • Ogrodje: Aluminijasti profili z notranjo debelino 0,9 mm in več.
     • Teža 27 kg.