Gazebo s tiskom 4x6m

Premium aluminij paviljon
1 397 € Vključno z DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh. Velja od ponedeljka do petka.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Tržnice ali razstave so odličen kraj za prepoznavnost vaše blagovne znamke in povečanje prodaje vašega blaga. Oglasni šotori 4x6m ustvarijo mobilni prostor za vsako priložnost. Z izbiro primernega šotora svoje izdelke in storitve predstavljate v atraktivnem in privlačnem okolju. Ključnega pomena je, da naredite dober vtis in ustvarite popolno vzdušje, ki vam in vašim gostom ostane v lepem spominu. V poletnih in zimskih mesecih bo reklamni šotor vaš odličen pomočnik.

   

  Razstavni šotor je zasnovan tako, da ščiti pred vremenskimi vplivi in ​​zagotavlja optimalen prostor za vas in vaše stranke. Kakovostna nepremočljiva poliestrska Oxford tkanina ima na notranji strani PVC prevleko v barvi platna. Z uporabo strešne pločevine in stranskih sten dobite popoln prostor, tako da vam ni treba skrbeti za zunanje predstavitve.

    

   Privlačen izbor barv in dodatkov vam bo omogočil ustvarjanje edinstvenega in očarljivega videza na razstavah. Izgled šotora lahko prilagodite tudi individualno glede na vaše želje. Izdelujemo reklamne tiske na šotore. Samo pošljite nam grafiko in poskrbeli bomo za vse. Grafično podobo vam brezplačno pošljemo v enem dnevu. Šotor lahko popolnoma prilagodite naravi vašega posla.

     

    Kljub majhni teži je aluminijasta konstrukcija zelo stabilna. S povečanjem debeline notranjih profilov smo dosegli popolno stabilnost in visoko strukturno trdnost. Prednost je hitro rokovanje. Zahvaljujoč sistemu škarij montaža in demontaža sploh nista težavna. Za postavitev šotora zadostujeta največ dve osebi. Vsak del je privit.

      

     Zunanja podoba združuje nevarnost vremenskih razmer, nepredvidljivih neviht v vročih poletnih dneh ali zmrzali in snega pozimi. Konstrukcija je trdna in kvalitetna. Izdelan je iz eloksiranega aluminija. Notranja debelina od 1,8 mm zagotavlja stabilnost in vzdržljivost v zahtevnejših vremenskih razmerah. Zdrži moč vetra do 70 km/h


     Ocene strank

     62 ocena, 5/5

     Parametri

     • Paviljon vrtni 4x6m, premium model iz aluminija za intenzivno uporabo z močjo vetra do 70km/h!
     • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na najlonsko zadrgo + 8 sidrnih zatičev in zaščitni tulec (brez potiska).
     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Ogrodje: Aluminijasti profili z notranjo debelino 1,8 mm in več.
     • Streha in stene so vodotesne.
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Dimenzije zloženega šotora 200x55x35cm.
     • Tloris šotora: 400x600cm (24 m²).
     • Po višini nastavljiv strop: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm.
     • Teža 71 kg.