Paviljon z reklamo 3x3m

Super aluminij paviljon
597 € Cena s DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Načrtujete nastop na trgu in iščete idealno streho za prodajo svojih izdelkov? Vrtni razstavni paviljoni 3x3m so zasnovani tako, da po zlaganju zavzamejo minimalno prostora v prtljažniku avtomobila. Prodajni šotor ima lahko konstrukcijo iz posebej kaljenega aluminija. Enostaven za prenašanje in postavitev. Aluminij je zaradi svojih lastnosti zelo priljubljen material. Je lahek, a zelo močan, zaradi česar je popoln material za izdelavo šotorov.

   

  Vodoodporna strešna plošča in stranske stene so izdelane iz trpežnega poliestra, prevlečenega s PVC plastjo na notranji strani. Šiv je dvojni plus lepljen. Vsako platno, ki ga izdelamo, je 100% vodoodporno in primerno za tisk z vašim logotipom.

    

   Ustvarite edinstven šotor, ki ga ne bo imel nihče drug na trgu. Vaš šotor z lastno grafiko natisnemo v nekaj dneh. Povečala se bo privlačnost prostora, v katerem boste prodajali svoje izdelke ali predstavljali svoje storitve. Stopite iz sence z novim potiskanim šotorom in dobesedno premagajte konkurenco z oglaševanjem.

     

    Konstrukcija šotora je zasnovana tako, da ga je po zlaganju enostavno prenašati. Vijačne povezave so osnova celotnega mehanizma za odvijanje. Noge šotora so izdelane iz kvadratnega profila na močnih nogah. Stabilnost in moč sta nekaj samoumevnega. Vsak del šotora je možno zamenjati v primeru poškodbe. Prvo leto po nakupu šotora nudimo celo zastonj rezervne dele.

      

     Veter, dež ali vroče sonce ne bodo ovira. Platna so nepremočljiva, PVC plast zagotavlja popolno senco pod šotorom, močna konstrukcija pa zdrži tudi najmočnejše vetrove. Šotori so bili zasnovani za kratkotrajno bivanje. Seveda se lahko uporabljajo tudi kot trajna streha, vendar se v tem primeru življenjska doba skrajša premosorazmerno z zunanjimi vremenskimi vplivi.


     Ocene strank

     42 ocena, 5/5

     Parametri

     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov (brez potiska).
     • Streha in stene so vodotesne.
     • Vrtni šotori - Super aluminijasti model za občasno uporabo z močjo vetra do 50 km/h!
     • Regulacija stropa: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Dimenzije zloženega šotora 155x25x25cm.
     • Ogrodje: Aluminijasti profili z notranjo debelino 0,9 mm in več.
     • Teža 28 kg.