Promocijski paviljon 3x3m

Premium aluminij paviljon
797 € Cena s DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Promo prodajni šotor 3x3m Premium aluminijasti model je najboljši šotor ne samo iz naše ponudbe, temveč tudi na evropskem trgu. Šotor je primeren za ekstremne pogoje. Prodamo party šotore s 3 polnimi stenami. Vodoodpornost in visoka trdnost jadralnih tkanin je samoumevna. Na spojih šotora ni nevarnosti utrujenosti ali zloma materiala. Dajemo jim doživljenjsko garancijo. Kljub temu, da je šotor izdelan iz kakovostnega aluminija, njegova teža vsekakor ni majhna.  

   

  Za varnost pred soncem skrbi tkanina Oxford, tkana iz najkakovostnejših poliestrskih vlaken. Je 100% vodoodporen. Notranja stran je obdelana s PVC plastjo, ki zagotavlja popolno senčenje pod šotorom. Platna so odporna na UV sevanje. Enostavno čiščenje zahvaljujoč Oxford High Performance Polyestru, ki odbija umazanijo. Vogali strehe so ob straneh opremljeni z ušesci za sekundarno pritrditev šotora.

    

   Barvo šotora lahko popolnoma prilagodite svoji okolici ali barvam podjetja. V naši ponudbi boste našli sedem različnih barvnih dizajnov. V paketu so tudi 3 polne stene za šotor. Na strešno pločevino so pritrjeni z ježki. Širina zaponk na ježka je 5 cm, zato se ne bodo odlepile niti ob močnem vetru.

     

    Konstrukcija iz eloksiranega aluminija z notranjo debelino 1,8 mm zagotavlja, da se šotor ne bo premikal niti v močnem vetru! Stropni profili debeline 1,8 mm so na najbolj obremenjenih mestih dodatno ojačani in armirani. Celotna konstrukcija je aluminijasta, noge so v obliki šesterokotnika. kar večkratno poveča trdnost in stabilnost šotora. 

      

     Šotor je bil narejen za kratkotrajno bivanje v ekstremnih razmerah. Zdrži moč vetra do 70 km/h, zaradi česar je šotor brez konkurence. To je vrh trga, ni vam treba skrbeti za škodo v primeru slabega vremena. Šotori se uporabljajo predvsem na področju gastronomije, korporativnih predstavitev. Primeren je za stranke, ki šotore uporabljajo vsakodnevno.


     Ocene strank

     54 ocena, 4.8/5

     Parametri

     • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov (brez potiska).
     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Ogrodje: Aluminijasti profili z notranjo debelino 1,8 mm in več.
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Dimenzije zloženega šotora 155x30x30cm.
     • Mere po razgrnjenem stojalu: 290x290 cm (8,4 m²)
     • Streha in stene so vodotesne.
     • Po višini nastavljiv strop: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm Teža 44 kg.
     • Teža 44 kg.