Promocijski šotor 2x3m

Exclusive aluminij paviljon
597 € Cena s DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Šotor za reklamne zabave ponuja profesionalno predstavitev v zaprtih prostorih ali na prostem. Zahvaljujoč visokokakovostnemu tisku in individualnemu dizajnu pritegne pogled že na prvi pogled. Kajti prvi vtis je zelo pomemben, druge priložnosti ni, zato je predstavitev podjetja na sejmih zelo pomembna. Šotor za zabave lahko prilagodite svojim potrebam. Cilj vsakega razstavljavca je pritegniti pozornost kupcev. Uspešna predstavitev blaga in blagovne znamke je prioriteta vsakega razstavljavca.

   

  Vrtni šotor 2x3 m je zaradi svoje trdne konstrukcije in prefinjenih detajlov zanesljiv spremljevalec v vsakem letnem času. Tisk s celotno površino, viden od daleč, je pomembna točka vizualne komunikacije. Poleg tiska enostavnih logotipov ali napisov vam naše podjetje nudi tudi tisk na nepremočljiva šotorska platna. Poleg dizajna in prvega vtisa smo se osredotočili na kakovost komponent šotora.

  Prvi vtis je zelo pomemben za vsakega človeka. Naši šotori so bili narejeni za profesionalno uporabo. Njihov videz in kakovost sta brez konkurence. Bogate barve takoj pritegnejo pozornost kupcev. Držimo se ideje izstopa iz sence, zato smo specializirani za kvaliteto blaga med proizvodnjo.

    

   Ustvarjanje pokritega prostora v nekaj sekundah se sliši dobro, kajne? Ugajali vam bomo, tako je tudi v resnici. Postavljanje šotora je otročje lahko, vsak se ga lahko loti brez uporabe orodja. Sistem samodejnega razpiranja vam bo prihranil veliko časa, ki ga lahko porabite za okrasitev šotora in razkladanje promocijskega materiala. Konstrukcija je aluminijasta s privlačno težo.

     

    Ekskluzivni aluminijasti šotor se kljub nizki teži uvršča med masivne šotore. Izdelan je iz debelostenskih profilov. Popolnoma prenaša vsako vreme. Stranske stene lahko pritrdite posamično, seveda lahko šotor uporabljate tudi brez stranskih sten. Vsaka posamezna komponenta je bila skrbno preizkušena, da bi ustvarili šotor, ki ga bo vzljubila širša javnost. Kot potrošnik imate na šotor petletno garancijo.


    Ocene strank

    62 ocena, 4.8/5

    Parametri

    • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
    • Model zložljivega šotora iz ekskluzivnega aluminija za pogosto uporabo z močjo vetra do 60km/h!
    • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov (brez potiska).
    • Okvir: Aluminijasti profili z notranjo debelino 1,1 mm ali več.
    • Dimenzije zloženega šotora 155x45x30cm.
    • Streha in stene so vodotesne.
    • Streha in stene so vodotesne.
    • Po višini nastavljiv strop: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm.
    • Teža 31 kg.