Neobvezujoči obrazec ponudbe in vizualizacija tiska


Pošljite nam logotip / sliko v vektorju (.eps, .ai, .cdr, pdf z vektorjem) ali dobre bitne slike (slike), primerne za tiskanje v primeru barvnega motiva.Na sliki izberite mesta, ki jih želite natisniti, in barvo tiska. (pri barvnem logotipu ni treba izbrati barve tiska)

Če že imate kupljeno šotor brez tiska, izberite (Da), in izpolnjen obrazec za tisk bo dodan v vašo košarico. Če še nimate šotora, izberite (Ne). Nato vas bomo preusmerili na ponudbo šotorov brez tiska. Nakup šotora brez tiska je zavezujoč, tisk na šotor pa ni zavezujoč.
Vpadljivi reklamni šotori

Potrebujete reklamne šotore s tiskom?

Trdna konstrukcija, trpežna jadra so tisto, kar nas loči od konkurence.

Kot vsaka struktura, pod katero se zadržujejo ljudje, mora biti močna in vzdržljiva. Ključni pri tem so materiali, ki jih uporabljamo v proizvodnji.


Pritegnite potencialne stranke

Reklamni šotori s tiskom pritegnejo tudi ljudi, ki nimajo neposrednega stika s stojalom. Večja kot je reklama, bolj vidna je vaša stojnica na daljavo.
Ekspresna izdelava vašega tiska

Velika površina strehe in stranskih sten postane odličen kraj za oglaševanje. Izdelamo lahko poljuben tisk, individualno pripravljen.


Šotori Brimo bodo uresničili vaše sanje

Potrebujete oglas, ki bo z vami povsod in ne bo zavzel veliko prostora med transportom? Za vas imamo rešitev. Spremenite svoj šotor v popolno reklamno pašo za oči. Stojalo vam bo pomagalo doseči vaše cilje. Tisk na šotor bo povečal vašo kredibilnost med kupci. 

 Promocijski šotor - neomejene možnosti tiskanja

 Oglasne grafike lahko natisnete na katerokoli površino šotora, ki jo izberete za promocijo vašega podjetja. Ne glede na to, ali gre za majhno konstrukcijo 2x2 m ali velik party šotor, lahko vsak kvadratni centimeter šotora prekrijemo z reklamo in individualno grafiko.

 


BRIMO® najboljši šotori

Garancija in kvaliteta za vsako stranko. Neomejena izbira barv po lastni domišljiji. Reklamni šotori idealni za vsako priložnost.

Šotor lahko brez orodja postavite in pripravite za uporabo v nekaj minutah.


Preverjeni šotori za hitro namestitev

100% nepremočljive plošče, skozi katere ne steče niti kapljica, močne in vzdržljive strukture in vse, kar potrebuje vsak unikaten tisk. Vse za vas na dosegu roke.