Razstavni gazebo 3x4,5m

Super aluminij paviljon
697 € Vključno z DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh. Velja od ponedeljka do petka.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

Brezplačna hitra dostava Razprodaja
 

Zložljiv šotor 3x4,5m je idealen za tisk in je zaradi tega najbolj priljubljen predstavitveni šotor. 4,5 m široka odprta sprednja stran nudi dovolj prostora za prodajo blaga. Sončna svetloba ne bo poškodovala ali poslabšala vaših dobrin pod šotorom zahvaljujoč gosto tkani nepremočljivi poliseter tkanini in PVC plasti, ki zagotavlja popolno senčenje. 

   

  Kot smo že omenili, so šotori nepremočljivi in ​​odlični za predstavitev in prodajo blaga. Na trgu boste našli številna stojala, vendar so številna le senčni šotori, ki niso nepremočljivi. Šotori BRIMO so bili izdelani predvsem za profesionalne namene. Pri drugi uporabi šotora ni omejitev, lahko služi kot vrtni šotor ali garaža za avto.

    

   Ponjave izdelujemo v 7 različnih barvah. Vsak paket šotora vsebuje 3 polne stene v barvi strehe. Ne delamo razlik v materialih, jadrnice so enake. Kakovost strehe je enaka kakovosti stranskih sten. Stavimo na kakovost, da so kupci zadovoljni z blagom. Konstrukcija je aluminijasta s črnimi spojnimi elementi.

     

    Aluminij je najbolj uporabljen material. Ima neverjetno dobre lastnosti v vrsti loka, majhno težo, vendar visoko odpornost in moč. Cenili boste majhno težo, če pogosto prodajate pod šotorom in morate šotor prenašati. Šotor se razgrne in zloži v nekaj sekundah.

      

     Promocijski šotor Bravura je kos vremenskim razmeram. Šotor stoji na močnih nogah, ki imajo debele pete. Vsaka noga ima dve luknji za hitro pritrditev šotora. Šotor mora biti vedno zasidran. V paketu so priloženi sidrni zatiči. Hitra streha, popolna predstavitev, enostaven transport, tako bi povzeli najbolj priljubljen prodajni šotor.


     Ocene strank

     42 ocena, 4.8/5

     Parametri

     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov (brez potiska).
     • Streha in stene so vodotesne.
     • Regulacija stropa: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Ogrodje: Aluminijasti profili z notranjo debelino 0,9 mm in več.
     • Dimenzije zloženega šotora 155x35x25cm.
     • Teža 35 kg.