Razstavni paviljon 3x4,5m

Exclusive aluminij paviljon
797 € Cena s DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Promo škarjasti šotor 3x4,5m je tržni šotor, ki ga bodo cenili predvsem profesionalci. Zaradi hitre postavitve je najboljši šotor na trgu. Šestkotne noge zagotavljajo dobro stabilnost, je lahka, a zelo močna. Ali morate svoje blago predstaviti v prijetnem okolju? Priljubljen je na sejmih in drugih prodajnih prireditvah oziroma razstavah. Šotor je idealen za sublimacijski tisk. Sublimiramo lahko celotno površino šotorov.

   

  S šotorom lahko hitro in enostavno pokrijete vsak prostor. Šotore lahko povežemo tudi s povezovalnimi kanaleti. Nepremočljiva poliestrska tkanina je najpomembnejši del šotora. Tako kot mora imeti hiša kakovostno streho, tudi naše ponjave izdelujemo iz najkakovostnejših poliestrskih vlaken. Vsak barvni logotip lahko zlikamo neposredno na tkanino za jadra.

    

   Naša ponudba zajema šotore v sedmih barvah. Stene in streha so dobavljive v eni barvi. UV zaščita tkanine zagotavlja dolgo obstojnost barve in šotori ne bodo zbledeli. Individualna prilagoditev šotora, na primer v barvi vašega logotipa, je možna z digitalnim sublimacijskim tiskom. Realiziramo ga na belem listu v barvi po vaši izbiri.

     

    Vijačni spoji omogočajo enostavno razstavljanje šotora brez uporabe orodja. Te komponente so odporne na udarce. Aluminijaste palice so ojačane in izdelane iz debelostenskih profilov. Teža šotora je enaka teži jeklenega šotora, vendar aluminijasti šotori porabijo več materiala. Noge so šesterokotne z debelo peto.

      

     Prenese moč vetra do 60 km/h, zaradi česar je zelo trpežen šotor. Njene lastnosti boste cenili, če se pogosto udeležujete razprodaj. Zložen se udobno prilega prtljažniku avtomobila. Praktična zaščitna prevleka za konstrukcijo, ki jo dobite brezplačno, bo konstrukcijo zaščitila med transportom.


     Ocene strank

     41 ocena, 4.9/5

     Parametri

     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov (brez potiska).
     • Okvir: Aluminijasti profili z notranjo debelino 1,1 mm ali več.
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Dimenzije zloženega šotora 155x45x30cm.
     • Tloris šotora: 290x430cm (12,4 m²)
     • Streha in stene so vodotesne.
     • Po višini nastavljiv strop: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm.
     • Teža 39 kg.