Reklamni šotor 3x4,5m

Premium aluminij paviljon
897 € Vključno z DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh. Velja od ponedeljka do petka.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: 8 sidrnih zatičev, tulec za konstrukcijo, 3 polne stene
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Razstavni vrtni šotor 3x4,5 je šotor s kompromisno velikostjo. Uvršča se med večje šotore, ne sodi pa med največje. Zagotavlja veliko prostora za vse potrebe stranke. Vodoodporna dvojno šivana strešna plošča je z notranje strani polepljena s termo trakom, kar zagotavlja 100% zaščito pred dežjem. Varnost pred soncem zagotavlja poliestrska tkanina Oxford s PVC plastjo. Stene so izdelane iz enakega materiala kot strešno platno.

   

  Promocijski šotor lahko uporabljate kadarkoli v letu. Med sneženjem v zimskih mesecih priporočamo odstranjevanje snega s strehe, da ne ustvarjamo velikega pritiska na konstrukcijo. Šotorsko platno dobro prenaša vremenske razmere tako pozimi kot poleti. Tudi žgoče sonce za jadrnice ni problem. Skozi platno ne bo ušla niti kapljica vode, zato boste pod premium šotorom zaščiteni.

    

   Strešne pločevine in stranske stene lahko okrasite z lastno grafiko. Potiskan šotor bo dobil popolnoma drugačno podobo, vaše potencialne stranke pa vas bodo našle tudi v veliki množici razstavljavcev. Izbirate lahko med sedmimi osnovnimi barvami iz naše ponudbe ali pa nudimo tudi možnost celopovršinskega tiska šotora. Celoten tisk realiziramo s tiskanjem barve neposredno v belo tkanino šotora.

     

    Zahvaljujoč vijačnim spojem in popolnoma prilagojenim veznim komponentam se lahko postavitve konstrukcije lotite sami. Vsak del šotora je ojačan. Premium šotor iz naše ponudbe se pogosteje uporablja v profesionalne namene. Je razkošen kos, ki bo dvignil vašo blagovno znamko. Šotor je reprezentativen tudi na največjih razstavah, s svojo lepoto bo izstopal iz množice.

      

     Kot smo že omenili, je šotor primeren za uporabo v kateremkoli letnem času. Presenetila vas bo s svojo togostjo. Zdrži moč vetra do 70 km/h ob pravilnem sidranju. Tudi večji za to močno in trdno konstrukcijo ni problem. Pozabite na valovanje škarjastega šotora v vetru, naši šotori stojijo trdni kot skala. Izdelan je bil v ekstremnih pogojih. Je enostaven za transport, udobno se prilega prtljažniku avtomobila.


     Ocene strank

     49 ocena, 5/5

     Parametri

     • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov (brez potiska).
     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Ogrodje: Aluminijasti profili z notranjo debelino 1,8 mm in več
     • Streha in stene so vodotesne.
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Dimenzije zloženega šotora 155x45x30cm.
     • Dimenzije po razgrnjenem prodajnem stojalu: 290x430cm
     • Po višini nastavljiv strop: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm.
     • Teža 49 kg.