Šotor 3x4,5m s polnim tiskom

Mesto tiskanja
Izbira tiskanja
Število kosov
Skratka
Streha
Okvir šotora
Stena: zadaj
Stena: predná
Stena: levo
Stena: desno
Stena: pol / pult
Skratka z DDV:
1

Promocijski paviljon s popolnim sublimacijskim tiskom

Naj vaša blagovna znamka izstopa na dogodkih z naložbo v reklamni šotor v barvah podjetja in z logotipom podjetja!

Kako naj to dosežem? Pri tem vam bomo z veseljem pomagali...

Nekaj ​​petkov bomo porabili za tiskanje šotorov in njihovo izdelavo. Lahko je to majhen logotip, celoten tisk ali šotor v posebni barvi, z lahkoto ga obvladamo. Tiskamo na poliestrsko tkanino, ki je gosto tkana in je vanjo z notranje strani vdelana poliuretanska plast, ki zagotavlja 100% vodotesnost ponjav. Celoten proces se začne z vizualizacijo tiska. Po vaših željah vam pripravimo 2D vizualizacijo. Po dogovoru najmanjših podrobnosti, odobritvi vizualizacije in prejetem plačilu pričnemo z izdelavo tiska.

Ozadja natisnemo na transfer papir in barvo pod pritiskom in visoko temperaturo prenesemo na belo blago. To je sublimacijski tisk. Naslednji korak je kroj blaga, ki ga odmerimo po velikosti in nato zašijemo. Sublimacijsko potiskamo samo eno stran blaga, druga stran ostane nepotiskana. Ključne prednosti sublimacijskega tiska so: možnost uporabe katere koli barve, dolga obstojnost odtisnjene barve v tkanini, barvna nasičenost, popoln rezultat. Grafični materiali

Na rezultat tiska najbolj vpliva kakovost grafičnih materialov. Najbolj primerna oblika je, katera datoteka je v vektorju. Če takšne grafike nimate, nam le pošljite tisto, ki jo imate in mi jo bomo predelali v zahtevano kvaliteto. Če gre za slikovno grafiko, je za popoln rezultat potrebna visoka ločljivost fotografije. Fotografije ali slike z nizko ločljivostjo postanejo zamegljene, ko jih povečate (na ogromno velikost šotora) in to zmanjša oglaševalski potencial šotora. Izdelali smo tudi predloge statuta, ki vam jih bomo poslali na vašo željo. Na predlogo lahko dodate grafiko in nam tako pripravljena gradiva pošljete. To bo pospešilo proces proizvodnje. 

Čas izdelave in cena tiska

Ker šotor izdelamo individualno za vas, je čas izdelave daljši. V povprečju izdelamo šotor s tiskom od 1 do 3 delovnih tednov po prejetem plačilu in odobritvi končne vizualizacije, ki vam jo pošljemo v odobritev pred začetkom izdelave. Na ceno tiska ne vpliva velikost grafike. Ceno si enostavno izračunate na zgornji strani, samo kliknite na konfigurator artiklov in izračunan vam bo dobljeni znesek. Cena stene je enaka, če tiskamo 1x1m ali celotno steno npr. 2x6m. Stene ali streho potiskamo od roba do roba, na ceno pa ne vpliva količina porabljenega črnila. 


Slike so ilustrativne!