Zložljiv stol

Mize in klopi
od 49 € Cena s DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja

5 letna garancija za potrošnika

Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.

Pred nakupom zložljivega stola se morate odločiti glede na več dejavnikov. Najpomembnejša dejavnika sta udobje in vzdržljivost. Na stolu bi morali biti sposobni sedeti dlje časa, ne da bi postali žrtev neprijetne bolečine pri sedenju. Pri izbiri bodite pozorni tudi na kakovost, saj se stol ne kupuje za eno ali dve leti.


Kakovostni zložljivi stoli so zasnovani tako, da prenesejo visoko obremenitev do 130 kg brez okvar. Premišljen mehanizem za odvijanje omogoča, da se stol raztegne v 10 sekundah. Je zelo preprosto. S praktičnega vidika smo razmišljali o tem, kdaj stol ni v uporabi, tako da zavzame najmanj prostora. Stole je mogoče zložiti enega na drugega. Zahvaljujoč prihranku prostora za shranjevanje, tudi velikega števila stolov ne bo problem prenesti tja, kjer jih potrebujete. Nekaj ​​kosov zložljivih stolov je dobro imeti doma na rezervi, nikoli ne veš, kdo pride na obisk. Boste korak pred nami in udobno namestite vsakega gosta.


Zložljivi "fleksibilni" zložljivi stoli so sestavljeni iz sedeža in naslonjala. Izdelani so iz kakovostne HDPE plastike, ki je ergonomsko oblikovana na sedežu. Struktura stola je jeklena s sivim praškastim premazom. Barva ščiti kovinske dele pred rjo, odporen pa je tudi na praske. Čiščenje stola je enostavno. Zadostovalo vam bo navadno čistilno sredstvo, ki ga najdete v vsakem gospodinjstvu. Teža stola je udobna, kar boste cenili med transportom ali pogostim zlaganjem in razstavljanjem. Na hrbtni strani stola je praktičen ročaj za udobno premikanje.

Hitro razstavljanje, enostavno vzdrževanje in transport, vsestranska uporaba, to so glavne značilnosti našega zložljivega stola. Je med iskanimi in priljubljenimi izdelki. Pri izdelavi smo bili pozorni na kakovost in ceno. Našim strankam vedno poskušamo zagotoviti najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Barva stola je bela, struktura pa temno siva. Ta elegantna barvna kombinacija je primerna za vsak prostor za vsak dogodek.Ocene strank

65 ocena, 4.8/5

Parametri

  • Nosilnost stola je 130 kg.
  • Plastika pod vplivom sonca ne spremeni svoje barve ali odpornosti.
  • Dolžina: 51 cm
    Širina: 47 cm
    Višina: 87 cm
  • Višina sedeža: 44 cm
  • Stoli so odporni na vremenske vplive.
  • Lakirana struktura zdrži veliko težo in je neprimerljivo boljša od drugih popolnoma plastičnih stolov.