Promocijski gazebo 2x3m

SUPER jeklo brez sten
297 € Cena s DDV | Na zalogi takoj: | Razprodaja


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.

Za ponudbo cene tiskanja šotorov izpolnite obrazec

- 5 let garancije za potrošnika
- Brezplačno: sidrni zatiči, tulec za konstrukcijo
- Rezervni deli in gradbene storitve brezplačno!

 

Iskanje kvalitetnega škarjastega šotora 2x3m za tisk je kot iskanje igle v kupu sena, ko je trg natrpan z nekakovostnimi šotori. Zato smo se odločili staviti na kvaliteto in izdelovati vrhunske šotore. Osredotočili smo se na potrebe strank in na podlagi njihovih povratnih informacij izdelovali in nenehno izpopolnjevali naše šotore. Osnova je vodotesnost jadralnih tkanin in kakovostna izdelava.

   

  Izpolnili smo oba atributa in izdelali cenovno ugodne oglasne paviljone. Šotori ponujajo široko paleto uporabe. Velikost 2x3m je med najbolje prodajanimi na področju prodajalcev na sejmih ali tržnicah. Zagotovil bo dovolj pokritega prostora za blago. Širina šotora 3 metre zadostuje za predstavitev prodanega asortimana.

    

   Pomembna je hitra postavitev in prihranek časa. Zahvaljujoč avtomatskemu sistemu škarij za razdeljevanje ne boste več potrebovali nobenega orodja. Nekaj ​​korakov in šotor je pripravljen za prodajo blaga. Vsak del je zamenljiv zaradi vijačnih povezav. To boste cenili, če je struktura poškodovana, ni treba kupiti novega, le rezervni del. Prvo leto nudimo dele celo brezplačno.

     

    Črne povezovalne komponente in slonokoščeno bela barva strukture je elegantna in se poda k kateri koli barvi jadrnega blaga. Paket vsebuje streho v barvi po vaši izbiri, konstrukcijo, kline in zaščitno prevleko za šotor. Na voljo je sedem barvnih različic. Ponujamo tudi pester nabor dodatkov, med prodajalci pa so priljubljena LED svetila, s katerimi lahko profesionalno osvetlijo izdelke 

      

     Oglasni šotor bravure obvlada vremenske razmere. Pri sili vetra 40 km/h stoji trdno na mestu. Šotor mora biti zasidran. Sidranje lahko pritrdite z zatiči, ki so priloženi paketu. V primeru, da se bo šotor uporabljal na betonski podlagi, kjer ni možno zabijanje kegljev iz naše ponudbe, lahko izberete sidrne jeklenice ali vreče s peskom.


     Ocene strank

     120 ocena, 4.9/5

     Parametri

     • Šotor je možno tiskati s sublimacijo ali likalnimi folijami. Več informacij v rubriki: tisk pravilnika
     • Paket: streha, konstrukcija + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov. (šotor ne vključuje sten) , (brez tiska)
     • Streha je vodotesna.
     • Regulacija stropa: 4 nivoji višine 175, 185, 195, 205 cm
     • Čas za postavitev in demontažo stojala s strani 1-2 oseb je le 40 sekund!
     • Dimenzije po razgrnjenem stojalu: 195x290cm
     • Teža: 25 kg
     • Mere po zlaganju: 155 x 35 x 25 cm