Stopite iz sence

Reklamni šotori s potiskom po meri so eno najučinkovitejših načinov promocije vašega posla med zunanjimi dogodki ali razstavami.

Potisk reklamnih šotorov izvajamo že vrsto let.

Iz izkušenj vemo, da bo šotor s tiskom privabil večkrat več strank.


Celoprostorski tisk ali diskretni logotip

Pracujemo le z najkvalitetnejšimi folijami in barvami na trgu. Izvajamo dva tipa tiska: tisk s prenosom in sublimacijski tisk. Lahko potiskamo vsak centimeter platna na šotoru.
Hitra dostava je naša prioriteta

Tisk izvajamo resnično izjemno hitro. Po dostavi grafičnih podatkov in odobritvi vizualizacije začnemo takoj s proizvodnjo. Pogosto stranke pritiskajo na rok dogodka ali razstave. Vedno naredimo vse, da je vse dostavljeno in izdelano pravočasno in po pričakovanjih. V popolni predstavitvi je skrito uspeh vsakega prodajalca. Delamo s polnim tempom, da se uspešno promovirate s promocijskim šotorom od nas.


Naši šotori postanejo vaš partner

Izdelujemo šotore v različnih izvedbah, vendar imajo eno skupno lastnost - so profesionalni, hitro postavljivi in trpežni.

Šotorja ne kupujete za eno ali dve sezoni. Blagovna znamka BRIMO se ponosno ponaša z dolgo življenjsko dobo platna in konstrukcije. Stojimo za našim izdelkom, zato imate na šotor 5-letno garancijo.
Neomejena barvitost reklame na šotoru

 Pri tisku s prenosom postopek poteka tako: iz folije se izreže vaš logotip ali napis, in s pomočjo toplotne stiskalnice se neposredno prenese na platno šotora. Na voljo imamo 16 različnih barv folij. Če vaš logotip vsebuje več barv, logotip preprosto natisnemo na profesionalnem tiskalniku na belo folijo, izrežemo in nato prenesemo na platno šotora.

Pri tisku s prenosom cena odvisna od količine porabljene folije. Da vam lahko hitro izračunamo ceno v programu, potrebujemo izpolnjen obrazec za ustvarjanje 2D vizualizacije na podlagi zgoraj izpolnjenega obrazca. 


BRIMO ®  vodilni proizvajalec reklamnih šotorov

Reklamni promocijski šotori so odlično prenosno sredstvo za vaše podjetje na prostem.

Šotor je mogoče postaviti in pripraviti za uporabo v nekaj minutah brez orodja.


Današnji videz šotorov dolgujemo strankam.

Zahvaljujoč povratnim informacijam nenehno izboljšujemo in nadgrajujemo šotore BRIMO, da ohranimo vodstvo na trgu. Trajnost, vzdržljivost, enostavno upravljanje in cenovna dostopnost so naši glavni poudarki pri proizvodnji reklamnih šotorov.