Kaj morate vedeti o sublimacijskem tisku Promo party šotori

Šotor z lastnim potiskom je odličen za posebne dogodke, pa naj gre za športni dogodek ali sejem. Če potrebujete način, kako narediti svojo blagovno znamko privlačno in čim bolj vidno, potem ste prišli na pravo mesto. Delamo s prvovrstno poliestrsko tkanino, na katero tiskamo grafike v poljubnih dimenzijah. Izdelava 2D vizuala je prvi korak pri realizaciji promocijskega šotora, ki je edinstven nosilec vaše blagovne znamke. Po potrditvi vizuala bele liste odtisnemo s sublimacijsko tehniko, nato potiskano blago razrežemo in previdno zašijemo. Vsak šotor izdelamo posebej.

Kaj je tehnika sublimacije?

Gre za način tiskanja, pri katerem se črnilo stopi neposredno v tkanino s toplotno stiskalnico (termolis). Rezultat je visokokakovosten in dolgotrajen tisk. Netiskana stran ponjave je obogatena s poliuretanskim premazom, ki zagotavlja 100% vodotesnost ponjave. Reklamni šotori s pokrivnim tiskom bodo pritegnili vsakogar in bodo izstopali iz množice, kar bo večkrat povečalo vašo prepoznavnost in zašlo v podzavest potencialnih strank.

Grafični materiali

Grafične materiale pošljite v krivuljah (v vektorju). Če nimate take datoteke, nam pošljite tisto, ki jo imate, in poskušali jo bomo obdelati v vektor. V primeru, da bomo sliko natisnili na reklamni šotor, priporočamo, da pošljete sliko v visoki ločljivosti, da ne bo zamegljena ob večkratni povečavi (zaradi velike velikosti šotorskega platna je vedno slika v majhni ločljivosti zamegljen). Za lažjo predstavo vaše ideje smo za vas izdelali statutarne predloge. Na željo vam pošljemo predlogo z natančnimi dimenzijami šotora, kamor enostavno vstavite svojo grafiko. Na končni rezultat tiska vpliva kakovost grafike.

Cena in rok izdelave promocijskega šotora

Zgoraj smo ustvarili preprost konfigurator za izračun cene šotora. Cena tiska je odvisna od potiskanega kosa blaga. Na ceno ne vpliva velikost logotipa ali barva tiska. Primer: želite natisniti steno šotora in grafika je velikosti 1x1m. Cena bo enaka tudi, če logotip povečamo na 2x2m. Cena se spreminja le glede na velikost stene ali strehe in ne glede na velikost njenega tiska. Čas izdelave je v povprečju 2-3 delovne tedne od prejema plačila, dostave grafičnih materialov in potrditve naše 2D vizuale. Pred tiskom vam bomo v potrditev poslali končno 2D vizualizacijo. Skrbimo za vaše zadovoljstvo, zato želimo do potankosti izpolniti vse vaše želje in oblikovati vaš škarjasti šotor s tiskom.

Slike so ilustrativne!